Krijgt u het te warm of te koud? Bel ons: 0498 10 14 55

Airconditioning

Wij zijn verdeler van:

Carrier logo

airconditioning Carrier


Toshiba airconditioner logo

airconditioners Toshiba

Airconditioning, zowel koelen als verwarmen

Ook voor het plaatsen en onderhouden van uw airco installatie kan je bij ons terecht, en dit zowel voor split systemen als ijswatersystemen, voor bij u thuis of op kantoor.

Het plaatsen van een ijswatersysteem voor kantoren of volledige woning draagt onze voorkeur uit en kunnen we perfect integreren in het verwarmingsysteem.
De chillers van Carrier kunnen zowel koelen als verwarmen maar kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met gelijk welk soort warmtebron. Het biedt zoveel mogelijkheden zodat het perfect mogelijk is verschillende systemen te combineren om uw comfort thuis of op kantoor te optimaliseren. Vloerverwarming kan best gecombineerd worden met ventiloconvectoren die dan zorgen voor de (bij)verwarming en koeling.
Ook de kwaliteitsvolle klimaatkasten van Carrier kunnen een oplossing bieden voor uw gebouw. Zo kan u de koeling, verwarming en ventilatie onderbrengen in één systeem.
Als officieel Carrier dealer zijn we er van overtuigd dat we u de beste oplossingen kunnen bieden aan een zeer goeie prijs.

Indien u nog oude installaties staan hebt op R22 die vervangen moeten worden kunnen wij een oplossing bieden, en dit zowel voor een retro fit (ombouwen naar andere freon) of naar een nieuw en energie zuiniger toestel.

Voor split systemen werken we graag samen met Toshiba het zijn kwaliteitsvolle en betaalbare toestellen waar we goeie ervaring mee hebben, en dit zeker ook wat de service van Tohsiba zelf.
Toshiba heeft een ruim aanbod van toestellen zodat we voor iedere situatie een oplossing kunnen bieden, en dit zowel in split systemen alsook vrf systemen.

Heeft u interesse in een warmtepomp, dan komen we graag eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.